top of page

XERRADES I CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ

S'han dut a terme diferents campanyes de sensibilització en el nostre municipi amb la finalitat de situar l'accessibilitat com un element important en la qualitat de vida de tots/es els ciutadans i ciutadanes.

Algunes d'aquestes han estat:

 

  • Campanya de sensibilització Si tu vols jo passo. Aquesta campanya de sensibilització va consistir en anar detectant aquelles accions que es realitzen una part de la ciutadania i que dificulta la mobilitat de les persones en general i en especial les persones amb discapacitat.

  • Xerrades sobre temàtiques d'interès per a les persones amb discapacitat com sexualitat amb l'Institut Guttman, Polio, Accessibilitat,...

Articles & Resources
​SACTUACIONS PREVISTES PER AQUEST ANY
  • Jornada sobre la Síndrome Post-polio

  • Exposició sobre el Síndrome Post-polio

  • Torneig anual de bàsquet amb cadira de rodes Memorial Francisco Molina

  • Projecte de sensibilització als centres educatius Aprenem amb les entitats Tots Som Santboiants i ONCE

  • Servei terapèutic Adaptat.

  • Participació en diferents actes: Jornada d'esport Inclusiu, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Bicicletada popular,..

MATERIAL GRÀFIC EDITAT

Des de l'inici de la nostra entitat s'han realitzat un total de cinc díptics informatius, que recullen la nostra finalitat i les activitats i serveis  que realitzem.

D'igual manera hem editat fins i tot una revista "Sense traves" i quatre vídeos que recullen activitats que hem anat realitzant al llarg d'aquests anys com per exemple Prou Barreres de l'any 1992 (aquest recull mitjançant imatges la transformació de la ciutat en l'eliminació de barreres arquitectòniques), “Por buen camino” que recull la nostra experiència en el Camino de Santiago de l’any 2004.

PARTICIPACIÓ

Aramis és una entitat federada i membre de la junta directiva de la Federació ECOM, i juntament amb altres entitats del Baix Llobregat hem creat el grup ECOM Baix Llobregat, que aglutina a associacions i entitats de la comarca amb l'objectiu de defensar els drets de les persones amb discapacitat.

Des de els seus inicis la nostra entitat ha estat compromesa amb la ciutat de Sant Boi, i així formem part del Consell de Barri de Marianao (en la comissió de Festes, organitzant activitats ,..), del Pla de Desenvolupament Comunitari de Marianao...

Participem activament en molts esdeveniments de ciutat com: El dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Jornada d'Esport Inclusiu, Bicicletada Popular, Festa Major,...

Tanmateix hem participat en comissions de treball amb diferents departaments de l'Ajuntament per assessorar i orientar en matèria d'accessibilitat principalment com per exemple Pla de Mobilitat, Setmana de la Mobilitat sostenible i segura, Programa Municipal Transversal per a Persones amb Discapacitat... i també comissions puntuals per tractar temes com Targetes d'Aparcament, Accessibilitat en els actes públics,...

bottom of page